Followers

Monday, February 7, 2011

Jom makan Pizza

Tengahari tadi kak-M terasa sangat teringin nak makan pizza lalu kak-M ajak geng pi Pizza Hut kat Seksyen 7 tu....Ish lama sungguh tak masuk Pizza Hut ni. Sekali ada menu baru beb. Kak-M terus order yang macam gambar kat atas tu...pergh..memang lazat habes. Sekarang ni Pizza Hut ni ada buat promosi. Sungguhlah menerujakan. Jom lah makan kat Pizza Hut

4 comments:

umieshuhadah said...

yg ni sedap ke kak emma? anak2 kami, 'fanatic' tul dgn pizza. si abg tu leh balun 4 keping..

Emma said...

sedap umie..kena cuba lah...danish pon suka...4 keping juga tapi peperoni sebab tak dak sayur..heheheh

nadilah said...

salam kak.. Dila memang minat pizza jugak tapi terpaksa tunggu housemate lepas exam baru kitaorang nak gi he hee

Emma said...

Nadilah : Memang pun makan ramai2 baru enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...