Followers

Wednesday, February 16, 2011

Jam-Pack

Hari ni dah petang baru ada masa nak post. Tu pun dalam kondisi yang kalut2. Hari ni memang sangat letih kak-M, Terkejar-kejar sana sini. Jam 11 pgi tadi keluar jap bawa baby ke pakar, dah mula batuk2 takut lama2 makin kronik, alhamdulillah pakar kata ok cuma dah mula berkahak sikit.

Kalian selalu tak join contest..oopppsss bukan contest blog tau, tapi contest yang dianjurkan oleh syarikat-syarikat tertentu. Masa kecil2 dulu kak-M ni memang ratu contest..heeeee...pantang ada peraduan mesti masuk dan kebanyakkannya menang, yang paling kak-M ingat kak-M menang set jam tangan SWATCH dan pen SWATCH dari peraduan dalam majalah Gila-Gila..ahahhaha..masa tu kena reka dialog kot umur kak-M baru 12 tahun rasanya. Punyala syok dapat jam tangan mahal. Sekarang ni dah kurang beli majalah, jadi kak-M dok join contest kat petrol station tu...isi minyak isi borang sekali, tapi la ni dah kurang ong!

Biasanya sebelum masuk apa2 peraduan, kita akan semak dulu apa hadiahnya kan? hheeee,, kalau tak semengah, tak tepi lah. Nih ada satu benda yang menarik perhatian kak-M huhu... memang dok nak benda ni lama dah.. tapi macam payah ja nak join kena register sana sini. Tapi kalau nak boleh saja. Peraduan ni kena main game bagai..hahahhah.. ianya dianjurkan oleh Nestle..cuba tengok hadiah yang ditawarkan..
  1. Prize 1: Mac Book Air 11 inch 64GB.
  2. Prize 2: iPhone 4 - 16GB.
  3. Prize 3: iPad 16GB WiFi + 3G.
  4. Prize 4: Sony PlayStation 3 320GB.
  5. Prize 5: iPod Touch 32GB 
owh kak-M memang aim yang number 1 tu.....tak boleh jadi harus kena masuk juga peraduan ni. Tak mo citer panjang kalau korang nak tahu lebih boleh click sini JAM-PACK

2 comments:

nanne_manja said...

emma, dah try klik Jam-Pack. tak link pun..

Emma said...

nanee hang cuba lagi, tadi computer slow aku restart, tak sempat buh link.sekarang dah ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...