Followers

Thursday, February 3, 2011

ChurpChurp


Selamat sejahtera semuanya....tak tau nak tulis apa hari ini, Kak-M just dok brawsing jer sedari pagi sambil melawat mana2 blog dan sambil berhari keluarga dirumah mertua. Dalam masa dok baca2 internet ni kak-M jumpa sesuatu. Maybe ada yang dah tau, kepada yang tak tau atau tak penah cuba kak-M nak ceritala sikit.

ChurpChurp ni pun satu komuniti pengiklanan sama macam nuffnang tu dan dia memang ada link dengan Nuffnang tu. Setiap minggu pasti ada iklan-iklan menarik yang di tawarkan dan blogger boleh memilih mana2 iklan untuk dipamerkan dalam blog masing-masing. Nak cuba tak, boleh click sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...