Followers

Sunday, February 13, 2011

Car Breakdown

Pernah tak  keta korang breakdown di tengah2 perjalanan korang ke sesuatu tempat. Contohnya masa balik kampung ker tetiba rosak kat highway dan jarak masih jauh nak sampai ke kampung tu. Apa biasanya korang buat. Tepon pak we, sedara, or tahan je sesapa yang lalu lalang untuk minta bantuan. Kak-M masih belum pernah lagi hadapi situasi yang macam tu, cuma pernah 2 kali tayar keter pancit sampai robak rabik, hancuss, mujur tak babas terus masuk longkang, tapi semua tu jadi di sekitar kediaman kak-M so kak-M call jer incik suami minta bantuan. Ini kak-M nak bagitau satu berita baik AAM ada buat promosi baik punya. Kalau tak salah korang cuma perlu bayar RM65 sahaja dari rega asal RM100. wow!! memang menjimatkan!...jom kita terjah AAM tengok apa dia cover....

hmm..amacam? best harus sekarang kak-M pun nak register....jom!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...