Followers

Wednesday, January 26, 2011

CUTI SEKOLAH

Entry kali ni sebenarnya dah lama, cuma kak-M tak dak masa nak update. Anak2 kak-M masa cuti sekolah buat hal. Sorang tak mo pi daycare center dan sorang tak mo pi rumah nenek dia. Abang dah darjah 1 sepatutnya dok sekali dengan kakak (3) tahun di day care centre, tapi tak mo. Jadi nak tak nak kak-M bawa lah depa ke office. Jadi ni lah aktiviti depa dalam office kak-M. Aktiviti di atas tu ialah aktiviti pelupusan..ahahaahah..rajin depa tolong kak-M buat keja pelupusan neh....agak2 apa yang depa cari dlm beg sampah tu? Gunting dah termasuk sekali dalam tu tapi takut nak bagi tau kak-M maka dua beradik tu pulun cari sebelum kak-M tanya.....haahahha...

3 comments:

indah.com said...

cantiknya nuha lukis

Amri Abd Rani said...

anak2 adalah perhiasan dunia...apa yg dibuat semuanya "cantik"...

cik ungu said...

huhu comelnye!

ni bleh tolong jadi cleaner part time nehh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...