Followers

Sunday, January 23, 2011

Blogger Earning Could Reach 1million

huh....hari ni memang terkejut beruk Kak-M dok baca blog kawan-kawan. Rupanya betui la orang dok bising sana-sini cari duit dengan hanya berblogging jer. Apalak korang rasa? Kalau kalian ada terbaca Berita Minggu, ada artikel pasal neh.

Kak-M pun terus lah pun terus masuk laman REDMUMMY.COM tu...ya memang betui lah dia declare kat situ tapi bukan 1 juta la..tapi 12ribu. RM12 pun dia dapat bukan tiap2 bulan maintain, ada bulan2 yang lagi kurang dan lagi lebih....Ish3x....kalau Kak-M la buleh resign dok ngadap PC jer la...ahahahaha...

Apa pun kaedahnya pada Kak-M memang dahsyat laorang itu....penat kerja keras dia memang dia desearve la dapat tu sumer. Tlonglah jangan terlalu taksub dengan berita neh hingga kalian lupakan kerja hakiki kalian kerana itu lebih penting. Yang tu lebih amanh untuk dilaksanakan. Kalau yang hakiki tu sempurna maka buatlah apa pun yang kalian rasa ok. Tapi tu terpulang lah pada yang empunya diri.

selamat berblogging

3 comments:

indah.com said...

depa ni blogger sepenuh masa.boleh buka blog denaihati.macam2 info nak tarik view.tapi kita bukan cari mkn cara tu

ummiarissa said...

dah rezeki dia..dia usaha dia dapat..

Emma said...

tu la...sat ni dok legan duit blog, anak kemana, suami pun kemana..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...