Followers

Saturday, December 25, 2010

MALANG TAK BERBAU

PAgi ni seperti biasa saya memulakan sesi foto untuk item item baru, tetiba bila nak transfer image ke LAPTOP says empty folder...Aiyaa...kenapa lah jadi cenggitu, tapi bila view pada camera ada jer gambar tu. Maka masalah teknikal ini menyebabkan item item baru untuk jualan tidak dapat dipaparkan. Jangan marah yer...insyaAllah ianya akan segera di atasi....jumpa lagi dengan item baru sebentar lagi....terima kasih kerana mengunjungi blog ini, dan terima kasih atas sokongan anda.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...